Tervetuloa!

Olet saapunut virtuaalitalli Maison Estateen, joka on perustettu tammikuussa 2018 Shannonin yksityisille. Maison Estate sijaitsee Suomessa kauniin luonnon keskellä, tarkemmin ottaen Kainuussa. Vaikka talli sijaitseekin rauhallisella alueella, ei lähimpään kaupunkiin tule kuitenkaan matkaa kuin n. 7 kilometriä. Emme tällä hetkellä ota tallille ulkopuolisia hevosia. Toki jos pulaa tallipaikoista on, voidaan asiaa miettiä uudelleen. Näin aluksi talli toimii pelkästään Shannonin omien yksityisten kotina.

Idea omaan yksityistalliin syttyi, kun arabien ja islanninhevosten lisäksi Shannonia alkoivat kiinnosta muutkin rodut. Asiaa on mietiskelty varmaan jo vuosikymmen, eikä muunrotuisia hevosia ollut listoille vielä eksynyt. Nyt kuitenkin houkutus omasta GP-tasoisesta puoliverisestä alkoi jo olla niin suuri, että tähän päädyttiin.

Viihtyisää vierailua!

Shannon. (VRL-05645)


Suosittelemme

Majorithy Arabians & Islanninhevostalli Trottúr


Tämä on virtuaalitalli, this is a sim game stable  |  Alkuperäinen ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |  Kuvat © Pexels, Senna Raiski, Anniina & Ellen Sinding

Maison Estate