virtuaalihevonen   |   a sim game horse

Vorgol

ei meriittejä

Rotu, sukupuoli baijerinhevonen, ori
Syntymäaika 05.08.2013, M Layouts / raitatossu.net/mayflower
Väri, säkäkorkeus mustanruunikko, 167cm
Rekisterinumero VH16-151-0012
Kasvattaja evm
Omistaja Shannon. (VRL-05645)
Painotus & taso koulu- ja kenttäpainotteinen, Intermediate II, CIC4

Saavutukset

-Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle. Muutoin on talolla avaria metsiä, soita ja erämaita, jotka, tämän tilustan ensimmäisen perustajan oivallisen toiminnan kautta, olivat langenneet sille osaksi jo ison jaon käydessä entisinä aikoina. Silloinpa Jukolan isäntä, pitäen enemmän huolta jälkeentulevainsa edusta kuin omasta parhaastansa, otti vastaan osaksensa kulon polttaman metsän ja sai sillä keinolla seitsemän vertaa enemmän kuin toiset naapurinsa. Mutta kaikki kulovalkean jäljet olivat jo kadonneet hänen piiristänsä ja tuuhea metsä kasvanut sijaan. - Ja tämä on niiden seitsemän veljen koto, joiden elämänvaiheita tässä nyt käyn kertoilemaan.

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta. Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin. Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden. Omituisuus, joka heitä kaikkia yhteisesti merkitsee, on heidän ruskea ihonsa ja kankea, hampunkarvainen tukkansa, jonka karheus etenkin Juhanilla on silmään pistävä.

Heidän isäänsä, joka oli ankaran innokas metsämies, kohtasi hänen parhaassa iässään äkisti surma, kun hän tappeli äkeän karhun kanssa. Molemmat silloin, niin metsän kontio kuin mies, löyttiin kuolleina, toinen toisensa rinnalla maaten verisellä tanterella. Pahoin oli mies haavoitettu, mutta pedonkin sekä kurkku että kylki nähtiin puukon viiltämänä ja hänen rintansa kiväärin tuiman luodin lävistämänä. Niin lopetti päivänsä roteva mies, joka oli kaatanut enemmän kuin viisikymmentä karhua. ­ Mutta näiden metsäretkiensä kautta löi hän laimin työn ja toimen talossansa, joka vähitellen, ilman esimiehen johtoa, joutui rappiolle. Eivät kyenneet hänen poikansakaan kyntöön ja kylvöön; sillä olivatpa he perineet isältänsä saman voimallisen innon metsäotusten pyyntöön. He rakentelivat satimia, loukkuja, ansaita ja teerentarhoja surmaksi linnuille ja jäniksille. Niin viettivät he poikuutensa ajat, kunnes rupesivat käsittelemään tuliluikkua ja rohkenivat lähestyä otsoa korvessa.

i. Volotnik
bay bavarian
ii. Tuntematon evm iii. Tuntematon evm
iie. Tuntematon evm
ie. Tuntematon evm iei. Tuntematon evm
iee. Tuntematon evm
e. Tirana
bay bavarian
ei. Tuntematon evm eii. Tuntematon evm
eie. Tuntematon evm
ee. Tuntematon evm eei. Tuntematon evm
eee. Tuntematon evm

Jälkeläiset

-
Näyttelyt
VSN NJ
KRJ sijoituksia 0, joista voittoja 0
Kouluratsastus
Edgewood Summer Classic National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood August Show National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood North Shore Show National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood Wisconsin State Fair National Dressage Intermediate RCH - 2p
Edgewood Challenger Series VI National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood Autumn Finale National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood November Cup National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood Falling Leaves Classic National Dressage Intermediate RCH - 2p
Edgewood Challenger Series V National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood Oregon State Show National Dressage Intermediate CH - 3p
Edgewood Sunshine & Pumpkins Show National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood October Classic National Dressage Intermediate TT - 1p
Edgewood @ Denver International Eventing CIC**** TT - 2p
Edgewood @ San Diego International Eventing CIC**** TT - 2p
Edgewood @ London International Eventing CIC**** TT - 2p
Edgewood @ Amsterdam International Eventing CIC**** TT - 2p
Ei vielä merkintöjä.


Tämä on virtuaalitalli, this is a sim game stable  |  Alkuperäinen ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |  Kuvat © Pexels, Senna Raiski, Anniina & Ellen Sinding

Maison Estate